Gorenje Tiki seli proizvodnju u Srbiju

Bez autora
Mar 18 2010

Gorenje Tiki je ovog mjeseca počeo selidbu dijela proizvodnje bojlera iz Ljubljane u Staru Pazovu u Srbiji, gdje je proizvodnja uspostavljena 2007. godine. To neće utjecati na broj zaposlenih u Ljubljani te su svrha selidbe prije svega snižavanje troškova i povećanje profitabilnosti koji jamče daljnji razvoj Gorenja’. Gorenje ima vlastite proizvodne pogone i u Češkoj i Srbiji. Kako bi očuvali dugoročnu konkurentnost proizvoda vlastite proizvodnje, već nekoliko godina povećavajuopseg nabave u okolini s nižim troškovima te sele proizvodnju proizvoda s nižom dodanom vrijednošću izvan Slovenije.

Gorenje Tiki seli proizvodnju u SrbijuGorenje Tiki je ovog mjeseca počeo selidbu dijela proizvodnje bojlera iz Ljubljane u Staru Pazovu u Srbiji, gdje je proizvodnja uspostavljena 2007. godine, poručeno je iz društva.

Također ističu kako to neće utjecati na broj zaposlenih u Ljubljani te da su ’’svrha selidbe prije svega snižavanje troškova i povećanje profitabilnosti koji jamče daljnji razvoj Gorenja’’. Gorenje ima vlastite proizvodne pogone i u Češkoj i Srbiji.

’’Kako bi očuvali dugoročnu konkurentnost proizvoda vlastite proizvodnje, već nekoliko godina povećavamo opseg nabave u okolini s nižim troškovima te selimo proizvodnju proizvoda s nižom dodanom vrijednošću izvan Slovenije’’, navode u društvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik